תוכן עניינים:

אזעקת אש: 4 שלבים
אזעקת אש: 4 שלבים

וִידֵאוֹ: אזעקת אש: 4 שלבים

וִידֵאוֹ: אזעקת אש: 4 שלבים
וִידֵאוֹ: כיפת ברזל מול M75 - טילי מסביר על הפסקת אש - CEASEFIRE- TILI IRON DOME 2024, יולי
Anonim
אזעקת אש
אזעקת אש

Am ales aceasta theme deorece mi se pare un sistem utilized in casa oricarei persoane, care te poate feri, in anumite cazuri, de anumite problems. האם אני יכול להציע מערכת ייחודית חזקה, יחסית קומפקטית, ויציבה.

כל הסיסמאות הבסיסיות, יצירת המערכת כוללות 3 פונקציות:

- ב- cazul in care totul este in regula, pe ecranul lcd este afisat un mesaj corespunzator situatiei

- In cazul in care senzorul de gaz sau cel de infra-rosu determina niste valori crescute ale nivelelor masurate, sistemul va porni alarma si ecranul lcd va afisa un mesaj de avertisment

- Tot in cazul unui posibil incendiu, sistemul va trimite un mail posesorului avertizandu-l ca este un posibil incendiu

שלב 1: רכיב

רכיב
רכיב

- Placuta Raspberry Pi 3B +

- לוח לחם

- Senzor de detectare gaz

- סנזור אינפרא-רוסו

- ממיר AD/DA

- זמזם

- LCD Ecran

- Fire de legatura

שלב 2: תוכנית יישום

תוכנת ריאליזאר
תוכנת ריאליזאר
תוכנת ריאליזאר
תוכנת ריאליזאר

Pentru incepu, importam libraariile necesare modulelor si initializam pinii necesari pentru iesiri, respectiv intrari. Apoi, citim constant valorile masurate de senzori, cu ajutorul unui loop, si comparam valorile standard cu eventuale cresterineexplicate ale valorilor masurarate de senzori. Daca totul este in regula si nu apar diferente de masura peste nivelul standard, atunci se va afisa pe lcd un mesaj de „ok“, masuratorile fiend efectuate la fiecare 5 secunde. Daca se depisteaza o depasire a pragului, atunci buzzer-ul va porni timp de 3 secunde, la intervale de 3 secunde, se va afisa pe ecran un mesaj de avertizare si valorile masurate de senzori si utilizatorul va primi un email de avertisment. Urmatoarea comparare a valorilor, daca alarma a fost pornita, se va efectua dupa 30 de secunde.

שלב 3: Trimiterea Emal-ului

Trimiterea Emal-ului
Trimiterea Emal-ului

ניתן לשלוח דואר אלקטרוני שלילי, אני יוצר את הבדיקה בדואר אלקטרוני, הוא יכול לדאוג לאימות אישי, לפרט המפורסם בדואר אלקטרוני הוא לא קשור לשירות הג'מייל, פורטל 587.

שלב 4: בקלה

Codul folosit este prezentat in atasament.

מוּמלָץ: